Spring naar de inhoud

Welke ondeugende man wil het lekkere kontje van de 50 jarige vuurhete huisvrouw MaudD uit Antwerpen heerlijk inwijden.

Ik zit in een fantastische relatie, we hebben goede sex maar hij wil mijn kontje niet verwennen en ik verlang daar al heel lang naar. Dus het zou heerlijk zijn als jij me anaal wilt nemen, mijn kontje eens heerlijk wilt inwijden. Hij weet ervan dat ik dit doe.

MaudD,

2 reacties op “Welke ondeugende man wil het lekkere kontje van de 50 jarige vuurhete huisvrouw MaudD uit Antwerpen heerlijk inwijden.

  1. Wim

    Hallo Maud, ik ben Wim uit Wetteren, 53j, verzorgd, hygiënisch, vrouwvriendelijk, niet roker, normaal geschapen wat ideaal is voor beginner anaal, doch eerst langzaam opbouwen want de bedoeling is om te genieten niet om te pijnigen, nietwaar?

Reacties plaatsen niet mogelijk.