Spring naar de inhoud

Welke lekkere man wil een heerlijk fijn contact met de 37 jarige vurige huisvrouw Theresa uit Antwerpen.

Je weet natuurlijk nooit wie je gaat ontmoeten, ik hoop in ieder geval wel dat je serieus bent en dat we er samen wat fijns van gaan maken. Wat ik zoek lijkt mij nogal logisch, natuurlijk heb ik wensen maar ik besef ook wel dat ik waarschijnlijk niet de perfecte man zal gaan ontmoeten. Daarom denk ik dat je gewoon jezelf moet zijn en als je met mij af wilt spreken dan komt het zeker wel goed.

Theresa,

3 reacties op “Welke lekkere man wil een heerlijk fijn contact met de 37 jarige vurige huisvrouw Theresa uit Antwerpen.

  1. Jens

    Ik heb daar wel zin in ben een goed uitziende 29 jarige klasse volle jongenman uit Antwerpen . Bij interesse stuur ik je wel enkele foto’s

  2. Michel

    Met jouw verhaal weet ik wel raad. Als het jou niet derangeert ben ik wel enkele uurtjes zoet met je. Liefst van al lekker wanneer de hele wereld aan het werk is 🙂
    Ik ben een 37-jarige man, gewoon gebouwd, sportief en erg nieuwsgierig naar jouw antwoord.
    X M.

Reacties plaatsen niet mogelijk.