Spring naar de inhoud

Welke geile liefhebber wil de grote tieten verwennen van de 47 jarige bloedgeile huisvrouw Josaa0 uit Antwerpen.

Wat ik hier doe? Tja getrouwd en toch opzoek naar een geile man. Mijn eigen man klaagt steeds vaker over mijn TE grote borsten en dat ben ik helemaal zat. Doe mij maar een man erbij, die wel dol is op grote TIETEN en wil genieten van seks.  Jij vindt grote TIETEN geweldig en wil mij weleens heerlijk verwennen. Je maakt er geen punt van dat ik getrouwd ben en bent discreet.

Josaa0,

1 reactie op “Welke geile liefhebber wil de grote tieten verwennen van de 47 jarige bloedgeile huisvrouw Josaa0 uit Antwerpen.

  1. Neukerke

    Hmmm ik zie graag groote borste die wil ik wel eens verwennen en de rest ook ja ik krijg ook wijnig sex een keer om de twee of drie maand ja mijne pik heeft dikwijls zin ma stuur me maar een smsje 0494.18.75.90 ik ben 55 jaar en neuk nog graag

Reacties plaatsen niet mogelijk.