Spring naar de inhoud

Welke ondeugende man wil een vurig discreet afspraakje met de 39 jarige lekkere bloedhete huisvrouw Dollekes uit Oost-Vlaanderen.

Doe mij een plezier: als je op zoek bent naar uitsluitend liefde, stuur dan geen berichtje? Ik ben een getrouwde huisvrouw, dus liefde krijg ik al meer dan genoeg. een man voor liefde is meer dan genoeg, voor mij mogen er wel wat meer mannen zich melden voor de sex. Uiteraard discreet, want mijn man is niet op de hoogte van mijn bezigheden. Mijn man is zelf op sexgebied niet zo actief, onmogelijk eigenlijk vanwege een lichamelijk aandoening. vandaar dat ik het van andere mannen wil. In elk geval ben je mannelijk en sensueel. Ik ben een oogjesmens. Ik val op Europeaanse mannen, of wat getint.

Dollekes,

4 reacties op “Welke ondeugende man wil een vurig discreet afspraakje met de 39 jarige lekkere bloedhete huisvrouw Dollekes uit Oost-Vlaanderen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.