Spring naar de inhoud

Welke spannende man bezorgd de 39 jarige lekkere ondeugende huisvrouw Traantje09 uit Brussel meer spanning in haar jacuzzi.

Natuur doet wat met mij, net zoals tuinen ontwerpen. Ik ontwerp de mooiste tuinen met intieme hoekjes in mijn vrije tijd. Mijn eigen tuin heb ik ook ontworpen en die is geweldig. Er zitten leuke verborgen plekjes in mijn tuin waar niemand je kan zien. Zelfs een jacuzzi zit erin verstopt tussen al het groen. En nu komt het. Ik wil wat meer spanning in mijn jacuzzi. Mijn tuintje wil je wel bewonderen en ik bedoel dit letterlijk en figuurlijk ;-).Het trekt jou om met mij in een jacuzzi te zitten. Ik wil daar zweten, maar niet door de warmte van de jacuzzi, maar door jouw warmte.

Traantje09,

3 reacties op “Welke spannende man bezorgd de 39 jarige lekkere ondeugende huisvrouw Traantje09 uit Brussel meer spanning in haar jacuzzi.

Reacties plaatsen niet mogelijk.