Spring naar de inhoud

Welke lekkere knuffelbeer wil een intiem afspraakje met de 44 jarige lekkere huisvrouw BigBlondBeauty uit Antwerpen.

De laatste tijd krijgen wij meer en meer te maken met noodweer, onweer hoort daar ook bij en daar ben ik ontzettend bang voor. Ik zoek nu een lekkere lieve man waarbij ik mag wegkruipen als het begint te donderen en die er dan voor kan zorgen dat ik het hele onweer vergeet. Weet jij daar een paar maniertjes voor? Een heel groot knuffelgehalte, ik hou wel van grote mannen met een sterke persoonlijkheid. Iemand die niet kijkt naar het perfecte maatje 36 maar die liever zijn handen gevuld ziet met een maatje meer..

BigBlondBeauty,

3 reacties op “Welke lekkere knuffelbeer wil een intiem afspraakje met de 44 jarige lekkere huisvrouw BigBlondBeauty uit Antwerpen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.