Spring naar de inhoud

53 jarige lekkere vurige huisvrouw InTwoPieces uit Oost-Vlaanderen wil geen lasten enkel lekkere hete lusten.

Ik heb al veel liefdesverdriet gekend in mijn leven maar toch ben ik niet van plan om ooit te stoppen met liefhebben. Ik heb het gevoel gehad dat mijn hart, letterlijk, in tweeën werd gebroken en daarom denk ik dat een relatie niet het ding is waar ik naar op zoek ben. Ik kan mij hier dus op de site zetten als zijnde: zoekende naar een seksrelatie, zonder meer. Jij bent op zoek naar intimiteit, zonder dat je daarvoor de prijs moet betalen. Je houdt je stevig vast aan jouw vrijheid en je bent dus niet op zoek naar een dame die je aan de ketting gaat leggen. Dan komen er voor mij té veel gevoelens aan te pas en dat is niet de bedoeling.

InTwoPieces,

1 reactie op “53 jarige lekkere vurige huisvrouw InTwoPieces uit Oost-Vlaanderen wil geen lasten enkel lekkere hete lusten.

Reacties plaatsen niet mogelijk.