Spring naar de inhoud

Welke spannende man mag de 62 jarige lekkere rijpe hitsige huisvrouw Lottekexxx uit Oost-Vlaanderen verleiden tot een heerlijk sex spel.

Voor mijn man heb ik heel wat sexy dansjes gedaan om hem te verleiden. Daar begon ons seksspel mee en ik voelde mij dan echt op en top vrouw. Helaas is mijn man niet meer onder ons en heb ik niemand meer om mij mooi voor aan te kleden. Ik doe wel elke avond nog even sexy lingerie aan en dans dan in de spiegel en kijk mijzelf verleidelijk aan wanneer ik met mijn poesje speel, maar het is toch anders. Stel je eens voor; jij zit op een stoel en kan niets doen want jouw handen zijn gebonden op je rug. Ik kom van uit de gang er aan gelopen en het eerste wat jij ziet is heerlijke hakken, prachtige kousen, een jarretelgordeltje, fluwelen handschoenen en een kanten korset. Ik ga dan met mijn ogen, mijn billen, mijn borsten, kortom met mijn alles proberen jou te verleiden en tot een heerlijke samenspel te komen.

Lottekexxx,

3 reacties op “Welke spannende man mag de 62 jarige lekkere rijpe hitsige huisvrouw Lottekexxx uit Oost-Vlaanderen verleiden tot een heerlijk sex spel.

  1. verzetjeniet

    Hallo lekkere rijpe dame, 23 jarige jonge kerel wil u wel is zien in uw sexy outfits...prive afspreken? Gegevens en foto gestuurd

Reacties plaatsen niet mogelijk.