Spring naar de inhoud

Welke ondeugende man wil lekker los gaan met de 57 jarige bloedgeile rijpere huisvrouw VolPit60 uit Limburg.

Er is zoveel te zeggen maar liever gezegd doe ik aan voelen! Heerlijk is dat als mijn handen jou lijf rustig mogen verkennen. Oeps zei ik dat hardop. Alles moet discreet maar verder ben ik vrij lekker en los in mijn doen en laten. Zou wel een keer lekker zijn toch en wie weet vinden wij het voor herhaling vatbaar! Wat let ons. Wie stopt ons? Zin in een verzetje gewoon ergens even tussendoor of samen gewoon even een weekendje weg. Veel kan geregeld worden al moet het goed gepland. Ben ik veeleisend nee wel vind ik het belangrijk dat wij samen kunnen lachen, dat je verzorgd ben en een stout randje bezit. Is dat oké?

VolPit60,

4 reacties op “Welke ondeugende man wil lekker los gaan met de 57 jarige bloedgeile rijpere huisvrouw VolPit60 uit Limburg.

Reacties plaatsen niet mogelijk.