Spring naar de inhoud

38 jarige heerlijke vollere bloedhete huisvrouw Patrsya uit Antwerpen wil geen lasten, enkel lekkere geile lusten.

Nu voor de tweede keer deze omschrijving veranderd aangezien ik steeds beter weet wat ik wil šŸ™‚ Misschien doe ik het zelfs nog een derde keer haha. Ik zoek een stoere, eigenwijze, aantrekkelijke man die weet hoe je met vrouwen flirt en bij wederzijdse aantrekkingskracht zo nu en dan met mij wil daten. Ik heb een zoontje van 9 jaar, een druk en leuk leven en geen behoefte aan een vaste relatie. Als jij je herkent in bovenstaande beschrijving dan hoor ik graag van je.  Je zoekt voornamelijk de lol en niet de verplichtingen op relatie gebied. Gewoon lekker bij elkaar zijn wanneer wij er zin in hebben en als we elkaar ff niet kunnen luchten of zien dan zien we elkaar gewoon even niet. Lijkt mij ideaal dus wat denk jij ervan?

Patrsya,