Spring naar de inhoud

Welke lekkere harde ervaren paal mag de 67 jarige hitsige rijpe huisvrouw Pakmegaarne uit Oost-Vlaanderen berijden.

Zit al een tijdje thuis sinds ik ben gestopt met werken...pff word wel wat saai. De man is nog wel bezig en die zie ik de hele week niet omdat hij op de boot zit. Soms wel een paar weken achter elkaar. De dagen dat hij weg is zou ik graag lekker willen gaan opvullen met een man die van wanten weet!  Ik hou van een man met lekker wat vlees aan zijn botten! Ruwe handen, grote handen, sterke handen en stel mooie ogen waar ik in kan verdrinken. Mag ik lekker op je zitten en je gereedschap berijden? Hmm dat lijkt me zo heerlijk! Reageer maar met een foto als je denkt dat ik de moeite waard ben om het mee te wagen!

Pakmegaarne,

1 reactie op “Welke lekkere harde ervaren paal mag de 67 jarige hitsige rijpe huisvrouw Pakmegaarne uit Oost-Vlaanderen berijden.

Reacties plaatsen niet mogelijk.