Spring naar de inhoud

Welke zachte tedere man maakt de vurige wens waar van de 56 jarige bloedgeile rijpe vollere huisvrouw FloepEendje uit Oost-Vlaanderen.

Ben een nette dame en best een beetje preuts maar dat weerhoudt me er niet van om te genieten van het vrijen met een lieve, tedere man. Maar dan moet ik die wel vinden, ben sinds twee jaartjes alleen en het is heel gezellig maar het is toch ook weer nodig om weer iemand in mijn leven te krijgen. En dan graag ook naast me in bed.  Wat ik heel fijn zou vinden is een soort friends with benefits idee. Dat heb ik uit een film hoor zo modern ben ik niet, maar het betekent zoiets als we zijn vrienden en we delen dingen met elkaar maar zo af en toe hebben we ook gemeenschap met elkaar. Is dat geen prachtidee? Mocht je het zien zitten dan verneem ik gaarne een berichtje van je.

FloepEendje,