Spring naar de inhoud

Welke romantische man durft een lekker geheim afspraakje aan met de 49 jarige heerlijke ondeugende huisvrouw Muzelune uit Antwerpen.

Ik ben Lune getrouwd, en weet dat ik mij hier op glad ijs begeef. Maar mijn man is veel voor zaken in het buitenland. En ja wat moet je dan als vrouw. Ik zoek een minnaar, ik hou van de erotiek tussen twee mensen en ik mis het! Wil jij net als mij maar een ding? Geen relatie geen ingewikkeld gedoe gewoon genieten samen. Lekker in het geheim elkaar ontmoeten, ons samen zijn. En van ons alleen. Ik zoek een man die romantisch is, durft en zichzelf is.

muzelune,

1 reactie op “Welke romantische man durft een lekker geheim afspraakje aan met de 49 jarige heerlijke ondeugende huisvrouw Muzelune uit Antwerpen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.