Spring naar de inhoud

Welke man met hoog libido vult het sex tekort aan van de 49 jarige lekkere geile huisvrouw Miss10a uit Limburg.

Na een slopende ziekte moest mijn man de strijd opgeven, afgrijselijk maar ik moet en wil nu verder. Gelukkig heeft hij me wel heel goed verzorgd achtergelaten en heb ik financieel niets te klagen, ik hoef zelf nooit meer te werken. Door alle toestanden van de laatste jaren kom ik ook al jaren seksuele bevrediging tekort. Daar moet nu snel verandering in komen. Veel te lang geleden dat mijn kutje met iets anders gevuld is dan mijn vingertjes. Jij houdt wel van een luxe poppetje en je vind het wel leuk om samen met haar af en toe eens te gaan shoppen om kleding en zeker ook lingerie te gaan kopen, je hebt daar kijk op en vind het oprecht leuk om mee te zoeken naar iets speciaals.

Miss10a,

1 reactie op “Welke man met hoog libido vult het sex tekort aan van de 49 jarige lekkere geile huisvrouw Miss10a uit Limburg.

Reacties plaatsen niet mogelijk.