Spring naar de inhoud

Welke ervaren man wil lekker experimenteren met de 61 jarige bloedhete huisvrouw Dan uit Limburg.

Enige jaren gehad om na te denken en besloten toch te zoeken naar een vurige sex date. Ik val niet op praatjes maar op meer een doener dan een denker. En ervaring heeft geleerd dat het oke is om op sommige vlakken juist anders te zijn. Dat is leuk want dan leer je van elkaar. Dus daag jij me uit om meer te gaan doen in het bed leven en ben je prikkelend op dat gebied. Dan hoor ik het snel. Een man die me prikkelt om te ontwikkelen en zeker te gaan genieten van het bed leven. Iemand die niet van plan is er een eenmalig avontuur van te maken maar graag op die manier toch een leuke sex relatie wil opbouwen. Ik hoef daar niets voor af te breken dus ik hoop die persoon ook niet.  

Dan19560620,