Spring naar de inhoud

Welke spannende man maakt de bloedhete fantasie waar van de 54 jarige lekkere geile huisvrouw BrittmetP uit Antwerpen.

Pit heb ik wel voor 3, op zijn minst! Regelmatig, of zeg maar gerust vaak, moet ik mezelf bevredigen omdat er niet gelijk in de buurt is om me een beurt te geven. Omdat ik toch pit heb voor 3, wil ik ook wel eens meer dan één man tegelijk proberen. Niet gelijk een hele groep maar een triootje wakkert mijn lustgevoelens nog meer aan. Dubbel genot krijgen door 4 handen, 2 monden en 2 lansen, grrr heb er nu al zin in. Als alles goed gaat, wordt dit mijn meest hete ervaring ooit maar hopelijk niet de laatste. Met z'n drietjes lijkt me een leuk aantal om te beginnen en wie weet komt er naderhand nog wel iemand bij. Als je net zo ruimdenkend en energiek bent als ik ben, dan is dat vast geen probleem voor je. Een relatie hebben is voor mij geen beletsel om samen met elkaar los te gaan.  

BrittmetP196307,

1 reactie op “Welke spannende man maakt de bloedhete fantasie waar van de 54 jarige lekkere geile huisvrouw BrittmetP uit Antwerpen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.