Spring naar de inhoud

Welke jonge kerel heeft zin in de 47 jarige bloedgeile rijpere huisvrouw LorriXXX uit Antwerpen.

Ik mag dan inmiddels al wel weer een dagje ouder zijn. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik nog steeds gewoon van wat spannende avonturen hou. Wat ik graag wil is eens in contact komen met een iets jongere kerel dan dat ik ben om te kijken wat voor lekkere dingen wij zouden kunnen gaan doen? Wellicht ben jij wel iets jonger en heb jij eens zin om een oudere vrouw te ervaren? Misschien kan ik jou nog wel iets bijleren? Verder mag je natuurlijk ook een prima conditie hebben, en dan bedoel ik niet om hard te gaan lopen natuurlijk.

LorriXXX,

2 reacties op “Welke jonge kerel heeft zin in de 47 jarige bloedgeile rijpere huisvrouw LorriXXX uit Antwerpen.

  1. werner

    Hey, ben man van 44 jaar, gisteren vrouw gezegd tegen me dat ze geen zin heeft in sex en dit ook ni mist....Ben er echt niet goed van pfff.Al 20 jaar bijeen en max 10 keer sex per jaar is toch ni normaal.

Reacties plaatsen niet mogelijk.