Spring naar de inhoud

Welke lekkere man wil heerlijk genieten met de 64 jarige bloedgeile rijpere huisvrouw Mandy1952 uit Henegouwen.

Volgens mij mag ik er best nog wel wezen en zijn er best nog wel mannen te vinden die mij lekker willen laten genieten en aangezien ik een gelukkig gescheiden huisvrouw ben staat ook niets mij meer in de weg om dat toe te laten. Volgens de kalender ben ik 64 maar ik voel mij nog het omgekeerde als 46 en ik kan je vertellen dat ik mij ook niet als een oud omaatje gedraag dat met de breinaalden onder de arm achter de geraniums zit, maar nog vol in het leven sta en geniet van elke dag. Jong of oud, klein of groot geschapen dat maakt allemaal niet uit zolang je maar jong van geest bent, vol in het leven staat en samen met mij heerlijke tijden wilt beleven zonder verdere verplichtingen.

Mandy1952,

2 reacties op “Welke lekkere man wil heerlijk genieten met de 64 jarige bloedgeile rijpere huisvrouw Mandy1952 uit Henegouwen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.